Ice break #3

Isfabrikken inviterer for tredje gang til ICE BREAK i 2018.

  I Næstveds gamle isfabrik i Brandtsgade har en række små virksomheder fundet sammen i et kreativt kommunikationsfællesskab med fokus på at drive egen virksomhed, men også for at bidrage til værdiskabelsen overfor hver virksomheds kunder, ved at bringe en større mangfoldighed af viden og kompetencer i spil.
   
Som efterfølger på to versioner af konceptet ”ICE BREAK” i 2017 inviterer holdet bag Isfabrikken igen andre selvstændige erhvervsdrivende i Næstvedområdet til en begivenhed i det uforpligtende netværk, hvor ligesindede kan mødes om et fagligt og socialt element.
 
Programmet vil blive rørt sammen af de sædvanlige ingredienser bestående af et fagligt indslag, let underholdning og lidt godt at spise og drikke.
   
Er du ligesom os ejer og primær drivkraft i en mindre virksomhed i Næstvedområdet – så kender du følelsen af at sidde alene med snapsen til årets julefrokost eller både at være krævende lønmodtager og bister direktør som en og samme person ved årets lønforhandling.
   
Med Ice Break arrangementer 4-6 gange årligt vil vi gerne bygge ovenpå det inspirerende og professionelle fællesskab, som Isfabrikken bygger på. Målgruppen for arrangementerne er således alle, der driver selvstændig virksomhed i Næstved og omegn – ny iværksætter som erfaren ejerleder – men andre med interesse for erhvervsudvikling er også velkomne.
   
Vi er optaget af at skabe en ligeværdighed mellem deltagerne og derfor er det vores forventning, at ingen møder op med det primære mål at sælge noget til hinanden, men meget gerne med intention om at dele viden og erfaringer mv. For at holde ”skjult reklame” godt forseglet bag de gamle frostbokses tykke panser, baserer arrangementerne sig på en deltagerbetaling på kr. 100, som afregnes kontant/mobile pay ved hvert arrangement.
   
Tilmelding foregår via formular på her. Vi glæder os til at møde dig til et velfortjent ICE BREAK! Fabriksholdet
Tryk Enter for at søge ...