Foreningsudviklerne

Vi udvikler stærke, sunde og ambitiøse foreninger

Foreningsudviklerne drives af Torben Stenstrup, der brænder for at understøtte lokalforeninger, landsorganisationer og kommuner med at styrke frivillighed, fællesskab og sammenhængskraft. Torben holder oplæg over hele landet baseret på sine to bøger ”Tak for donationen, Hr. Fond” og ”Forandring i forening”, der giver foreningsfolk masser af konkrete tips til arbejdet med at skabe relevante partnerskaber og projekter og skaffe penge fra fonde og puljer til at realisere dem.

Foreningsudviklerne har et tæt samarbejde med en række kommuner med fokus på at styrke de folkeoplysende foreningers bestyrelser, ledere og unge trænere m.fl. gennem lederuddannelsesforløb, men også processer om ny energi og strategiplaner for Folkeoplysningsudvalg, politikere og andre, som skaber rammerne og retningen for foreningernes udvikling.

Torben er formand for Næstved Kommunes Fritidsudvalg, er spejderleder i Herlufmagle, formand for Tybjerg Privatskole og har drevet konsulentvirksomhed i Næstved Kommune siden 2004. Det er en stærk, strategisk tænker og kommunikator, der tager del i Isfabrikkens holdopstilling med stor interesse for at tale Næstveds kvaliteter op og skabe nye relationer med andre selvstændigt erhvervsdrivende. Læse mere på www.foreningsudviklerne.dk
Tryk Enter for at søge ...