Fabriksholdet

Ikke bare én virksomhed – men et helt hold af virksomheder.

Virksomhederne i Isfabrikken rådgiver og servicerer deres kunder i Næstved og faktisk hele Sjælland og videre ud i det danske land med alt deres knowhow. Den spænder over en lang række områder skitseret nedenfor. Man kan også læse om de enkelte virksomheder under FABRIKSHOLDET i menuen ovenfor.

UDSTILLINGS- OG MESSEUDSTYR

Nævn tre ting vi ikke har i sortimentet, når det handler om udstillings- og messeudstyr og vi belønner dig med to flasker vin. Ikke at vi regner med store udgifter til vin på månedsbasis, men håbet er at vi kan fastholde vores kæmpe produktsortiment på området. Vi er leveringsdygtige i næsten alt POS udstyr og bannerreklame indenfor tre dage. Klik her for yderligere information.

PROFESSIONEL FOTOGRAFERING

Når billeder siger mere en 1.000 ord, så er det kun fordi det rammer modtageren på erfaring og viden. Det er derfor afgørende at produktfotos og fotos af alle virksomhedens reultater og processer er af høj klasse. Kontakt os gerne for et uforpligtende møde om det at bruge professionelle fortos som virkemiddel ved at læse videre her.

GRAFISK
KREATIVITET

Uanset om det handler om logo, visitkort, website design, produktblade, kataloger, roll ups, plakater, merchandise eller anden form for grafisk produktion, så har vi grafiske designere siddende, som til enhver tid glæder sig til kreative udfordringer. Kontakt eventuelt Anne for yderligere information ved at klikke her.

KOMMUNIKATION

Hvis man skal nå sine kunder i den enorme informationsstrøm, vi møder hver dag, gælder det om at formulere nogle skarpe tekster. Der er nemlig virkelig hård kamp om at få forbrugernes opmærksomhed. Hvis du gerne vil være lidt bedre til at få dine budskaber igennem til dine kunder og leads, så kan vi hjælpe dig. Læs mere om mulighederne her.

IT-JURA

Per Mejer er ekspert i IT-jura og har speciale i digital kommunikation og informationshåndtering, persondata/GDPR og IT-kontrakter.

STRATEGIUDVIKLING OG FONDRAISING

Styrkelse af de folkeoplysende foreningers bestyrelser, ledere og instruktører gennem særlige veltirettelagte uddannelsesforløb ligger også inden for vores kompetenceområde. Herunder også processer om ny energi, strategiplaner for Folkeoplysningsudvalg, politikere og andre, som skaber rammerne og retningen for foreningernes udvikling. Læs mere om mulighederne her.
Tryk Enter for at søge ...